Onze Werkwijze

Kennismakingsgesprek

Uw wensen en ideeën omzetten in een prachtig eindresultaat. Dat is het belangrijkste doel. Niet alleen voor de uitvoering ervan, maar ik denk ook graag mee naar een geschikte, kostenbesparende oplossingen of het uitwerken van uw ideeën. Voor welk materiaal kunt u het beste kiezen en wat is de beste combinatie tussen gebruiksvriendelijkheid en design. Daarom bespreek ik graag vooraf met u uw plannen, wensen en behoeften tijdens het kennismakingsgesprek.

Vrijblijvende offerte

Vervolgens maak ik vrijblijvend een offerte. Deze kom ik persoonlijk met u doornemen en toelichten, zodat u precies weet waar u aan toe bent en u direct de gelegenheid hebt om vragen te stellen. Een offerte moet open en transparant zijn, zodat uw vooraf weet waar u aan toe bent.

Uitvoering

Indien de offerte naar wens en akkoord is, kan ik alles gaan inplannen en bestellen. We streven er naar om de bouwprocessen zoveel mogelijk aaneengesloten achter elkaar uit te voeren, zodat u zo kort mogelijk in de stof en bouwmaterialen zit. Voortdurend blijven communiceren met alle betrokkenen gedurende het bouwproces is hierbij heel belangrijk. Indien gewenst, zullen wij ook u hier zoveel mogelijk bij betrekken.

Oplevering

Als het project is afgerond, kom ik altijd nog even persoonlijk langs om het officieel op te leveren en te evalueren.